0722423125 contact@mcfoto.ro

Sedinte foto Craciun Bucuresti

Ne place sa credem ca sarbatoarea Craciunului care soseste sa fie capabila sa stearga poate unele momente neplacute, care inevitabil au loc in vietile multora dintre noi pe parcursul unui an intreg, lasand loc liber in inimi pentru iubire si recunostiinta. Craciunul este iubire, pentru ca redescopera sensibilitatea din inimile oamenilor. Craciunul este uniune, pentru toti cei care cauta si doresc o legatura puternica si de durata, aceasta fiind reprezentata de dragoste, pace, respect. In aceasta perioada toata lumea daruieste un cadou frumos celor iubiti, dar cel mai mare cadou si cel mai frumos este acela de a avea intotdeauna in viata de zi cu zi, oameni care te iubesc si care iti stau alaturi.

Pentru ca si noi credem in Craciun, credem in notiunea de familie, credem in puterea purificatoare ce o aduce aceasta sarbatoare frumoasa si magica in sufletul nostru si pe aceasta cale va invitam alaturi de familie, de cei dragi intr-o atmosfera de poveste pentru a imortaliza emotiile magiei Craciunului intr-o sesiune speciala de fotografii de Craciun, la care va veti uita cu drag in albumul familiei si peste ani sau copiii dumneavoastra le vor reprivi cu bucurie si recunostiinta ori de cate ori le veti rasfoi.

Pe aceasta cale, fotograful Mihai Simion doreste sa va informeze ca in perioada 1 nov – 15 ian, deschide oficial sezonul sesiunilor foto cu tematica de Craciun intr-un cadru special creat si decorat atat de minutios pana la cel mai mic detaliu, in care copiii si familia dvs. sa resimta atmosfera magica de Craciun chiar de la intrarea in frumoasa locatie de care dispunem pentru a creea special pt dvs. fotografii si amintiri unicate care reprezinta aceasta frumoasa sarbatoare a Craciunului.

Programeaza o sedinta foto

13 + 4 =