0722423125

Fotografie de Produs Amazon, Shopify, MarketPlace

Realizam fotografie de produs pentru Amazon, MarketPlace, pentru companii, producatori si distribuitori de produse tip textil, marochinarie, alimentar, tehnic, electronic etc. O fotografie buna vinde. Este ceea ce trebuie sa aveti in vedere cand va promovati produsele pe Emag MarketPlace, Amazon etc.
În ceea ce a devenit o piață extrem de competitiva, companiile trebuie să își prezinte produsele într-o manieră creativă și de înaltă calitate. Aveți doar câteva secunde pentru a capta atenția consumatorilor. Acesta este motivul pentru imaginile comerciale de calitate sunt absolut esențiale.

Suntem aici pentru a vă ajuta, oferindu-vă fotografie de produs de calitate pentru a le utiliza în branding, marketing și publicitate.
Unele dintre produsele de care ni se cere sa facem fotografii sunt: ​​bijuterii, ceasuri, inele, coliere, imbracaminte, pantofi, portofele, accesorii, moda, parfumuri, elecrocasnice, machiaj, jucarii, electronice, instrumente muzicale etc.
Înțelegem importanța fotografiilor produselor, de aceea ne bazăm pe ani de experiență pentru a oferi imagini de foarte buna calitate.

Studioul foto dispune de echipamente foto profesionale pentru fotografii de calitate impecabila si rezolutie maxim 36mpx, masa de produs, diferite fundaluri si lumini speciale de studio.

Produsele fotografiate pentru Amazon se realizeaza pe fundal alb 100% din mai multe unghiuri si se insereaza in imagini de lifestyle.

Contacteaza-ne

8 + 8 =