0722423125 contact@mcfoto.ro

Fotografie de Nunta

Fotograf Nunta Ieftin

Fotograf Nunta Ieftin

Sa angajezi un fotograf nunta ieftin?

Sunt sigur ca ati observat ca am vorbit intr-un articol anterior despre importanta fotografiei de calitate. Ei bine, unul dintre motivele majore pentru acest lucru este pentru ca, multe foste mirese regreta calitatea serviciilor foto si pe care sper sa o impiedic sa faca si alte mirese.

Faptul este ca multe mirese, atunci cand isi planifica nunta si isi aleg fotograful de nunta nu au nici o idee despre ce le asteapta dupa. Nu stiu la ce sa se astepte, la costuri, la calitate vs cantitate. Singurele resurse pe care le folosesc sunt site-uri, cunostinte, retele sociale, etc. Cand au folosit recomandările ale acestor surse nu au avut pe nimeni să le spună ce preturi „normale” erau pentru un fotograf bun. Pentru a face o scurta poveste, acesta este unul dintre motivele pentru care am propus sa furnizez informatii realiste viitoarelor mirese despre fotografia de nunta.

Vezi si: De ce fotografia de nunta este atat de scumpa?

Cost si asteptari

Multe mirese nu au nici o idee despre fotografia de calitate. Potrivit sondajului meu, va puteti astepta la preturi incepand cu 700-800 euro pentru fotografie de calitate. Acest lucru va varia în functie de experienta si pregatirea fiecarui fotograf.

Acordati atentie calitatii

Cu siguranta vrei sa stii mai multe despre ce să cauti atunci cand vorbim de calitate. Poate fi destul de dificil sa se compare doar pe baza pretului, deoarece de multe ori structurile de pret ale fotografilor sunt diferite – sa nu mai vorbim ca experienta si calitatea lor vor fi si ele diferite! Asadar, va recomand sa acordati mai multa atentie calitatii decat costului!

Nu este doar o lucrare de o zi

Retineti că fotografii nu fac doar fotografii timp de 18 ore in ziua nuntii. Ei trebuie sa editeze fotografiile profesional (care pot dura si 30 de ore), sa proiecteze albumul, sa raspunda la e-mailuri si apeluri telefonice si sa indeplineasca toate celelalte indatoriri administrative pe care le implică o afacere. Sigur, este usor să spunem ca un fotograf face sute de euro pentru o zi de lucru, dar toata munca facuta inainte si după nunta se termină fiind necesare mult mai multe zile.

Si nu uitati: angajarea unui fotograf nu este o achizitie, este o investitie. La fel ca orice tip de investitie, obtineti ceea ce platiti!

Nu vreau ca altcineva sa experimenteze acest regret si acesta este unul din motivele pentru care scriu acest articol. Vreau sa ajut pe toata lumea sa aiba cele mai bune amintiri posibile si cred că informarea este cheia pentru asta!

De ce fotografia de nunta este atat de scumpa?

De ce fotografia de nunta este atat de scumpa?

7 motive ca sa aflam de ce fotografia de nunta este considerata scumpa

 • “De ce este atat de scumpa fotografia de nunta?”
 • “Fotografii profita de acest tip de eveniment si isi stabilesc un superpret pentru a face profit!”
 • “Ei sunt acolo si fotografiaza doar pentru cateva ore! Este o suprataxare pentru cateva fotografii!”

Acestea sunt doar cateva din intrebarile si comentariile pe care probabil le vei auzi de la anumite persoane dupa ce primesc oferte de la fotografii profesionisti de nunta. Pentru ca in ziua de azi, unde competitia a devenit atat de acerba, este greu sa elucidam care sunt sau ar trebui sa fie preturile medii pentru fotografierea unei nunti. De aceea, poate deveni un pic coplesitor pentru client sa inteleaga si sa diferentieze acest aspect.

In cele ce urmeaza, voi explica si voi compara de ce unii fotografi de nunta par mult mai scumpi in comparatie cu altii.

Contrar celor enumerate mai sus, adevarul este ca fotografii de top nu sunt deloc scumpi precum par a fi. Subliniez prin a adauga ca preturile lor sunt chiar subincarcate in comparatie cu serviciile de lux pe care le ofera si produsul finit care, pentru client au o valoare inestimabila.

 • Daca exista fotografie de nunta mai ieftina, de ce este ea mai ieftina?
 • Din ce unghi fotografiaza? 
 • Folosesc un echipament profesional adecvat? 
 • Muncesc legal? 
 • Cati ani de experienta au in a fotografia nunti? 

Sunt defapt mult mai multe motive pentru care sunt pe piata fotografi de nunta foarte ieftini, iar in randurile ce urmeaza am sa enumar doar cateva dintre ele:

Lipsa cunoasterii pietei. 

Am intalnit in multe cazuri, fotografi amatori care intra in aceasta piata peste noapte si incep sa fotografieze nunti. Dar fac acest lucru fara sa fie pregatiti profesional si sa aiba toate cunostiintele necesare acestei meserii. Iar din cauza nepregatirii suficiente in aceasta profesie, acestia nici nu stiu cat este nevoie sa se investeasca in acest tip de business pentru a fi un fotograf de succes.

De cealalta parte, se afla fotografii profesionisti de nunta care practica aceasta meserie, atat legal cat si profesional, si ca orice alta meserie si tip de business, mentionez ca exista costuri semnificative pentru a atinge succesul si a oferi un produs finit bazat pe calitate, si nu pe cantitate.

Din dorinta poate de a “prinde” mai multe evenimente, fotografii amatori nu isi calculeaza costurile corespunzatoare si aleg sa mearga pe un pret mult mai scazut al pietei, acest aspect le dauneaza realmente pe termen lung, dauneaza si celorlalti fotografi, precum si industriei de nunta in general.

Calitatea scazuta a muncii. 

Exista fotografi care se invart in industria fotografiei de nunta de ceva ani buni, dar au tariful scazut. Cateodata chiar mai mic decat a generatiei noi de fotografi. Si acest lucru este pentru ca serviciile si calitatea fotografiilor lor este scazuta si nimeni nu vede vreo valoare in rezultatul muncii lor. Asa ca singura lor solutie este un pret scazut al fotografiei, ca in acest mod sa poata avea ceva incasari.

Cum isi calculeaza tariful un fotograf bun? 

In afara de produsele fizice oferite, fotografia nu este o afacere de marfuri. Este un amestec de mult mai multe. Fotografia este in primul rand o arta, o abilitate si un serviciu, iar fotograful trebuie sa fie o persoana de vanzari buna, un bun marketer cu un bun simt al afacerii.

Pentru un fotograf de nunta mediocru, nu este deloc greu sa te puna sa pozezi in cateva ipostaze, ca mai apoi sa-ti dea un CD cu imagini. Dar in realitate, exista mult mai multe implicari in crearea amintirii perfecte a nuntii voastre.

Haideti sa aruncam o privire la unele dintre principalele costuri pe care un fotograf de nunti trebuie  sa le ia in considerare la elaborarea preturilor.

Andra Andrei 151

1.Munca 

Cea mai importanta si evidenta parte a fotografului de nunta este munca. O nunta medie poate dura intre 10 si chiar 15 ore. Fotograful dvs. va ajunge cel mai probabil cu mult timp inainte de evenimentul principal. Ziua lui incepe de regula in jurul orei 10 am la locatia aleasa de miri, unde au loc pregatirile acestora. Fotograful va captura detaliile mici, accesoriile miresei si ale mirelui, pregatirile acestora, scurta prima sedinta foto cu fiecare in parte, fotografierea decoratiunilor, layout-ul locatiei.

In timpul nuntii propriu zise, fotograful dvs. va alerga in jurul dvs si a invitatilor, poate sunt momente cand chiar se va tavali sau catara la propriu sa prinda cele mai bune cadre cu voi, cu alte cuvinte, va face tot ce ii sta in putiinta pentru a prinde acele momente care altfel ar fi ratate.

Si ca sa fie sigur ca are suficiente cadre dinamice si ca au capturat in imagini totul, la final vom numara intre 2000 – 3000 de fotografii pana la sfarsitul evenimentului. Daca fotograful va veni si cu un asistent, atunci costul lui se va mari, deoarece trebuie platit si asistentul.

Fotografie Nunta

2. Munca nevazuta.

Majoritatea oamenilor nu sunt constienti de faptul ca slujba unui fotograf nu se termina dupa ce se incheie evenimentul de nunta. Multi dintre acestia au impresia ca este un job foarte simplu sa descarci fotografiile si sa le pui pe un CD. Realitatea defapt este alta: atunci cand mirii se relaxeaza in luna de miere, fotograful vostru inca lucreaza de zor la fotografiile voastre. In functie de numarul de fotografii capturate, acestia ar putea petrece de la 6- 15 zile procesand toate imaginile. In general, procesarea implica decuparea corecta, reglarea culorii, a contrastului, white balance, luminozitate.

3. Echipamentul.

Echipamentul profesional pe care fotograful il foloseste la o nunta, nu este un echipament kit de fotograf amator. Aparatele profesionale, luminile profesionale si lentilele unui fotograf profesionist pot costa intre 8000€ pana la 15000€. Sa luam in considerare si faptul ca un fotograf bun nu va pleca niciodata la un eveniment si fara echipament de rezerva. De asemenea, au nevoie de baterii sau acumulatori, carduri de memorie, filtre, flash-uri si alte echipamente de iluminat. Apoi, exista costul calculatoarelor, costul unui Mac fiind aproximat la 3000€, al software-ului profesionist de editare, cum ar fi Photoshop si alte programe de editare, pretul acestor versiuni recente fiind peste 1000€, plus costurile de upgrade de fiecare data cand o versiune mai noua este disponibila.

4. Marketing & publicitate.

O modalitate eficienta pentru fotografi de a se comercializa pe ei insisi este acela de a detine un site profesional. Majoritatea fotografilor nu au si abilitati de web design si SEO, deci trebuie sa foloseasca un web designer profesionist in acest scop. Obtinerea unui site web ar putea costa de la 1200€ pana la 4000€, uneori chiar mai mult. Si sa nu uitam de costul anual de gazduire web, intretinere, actualizari si suport tehnic. Apoi, exista costurile ale publicitatii. Desi prezenta fotografului la evenimente si recomandarile sunt preponderente, nu ofera o expunere suficienta. Pentru a mentine un flux continuu de clienti, fotograful trebuie sa cheltuiasca sute de euro pe an pentru publicitate.

5. Contabil si avocat.

Oricine care conduce o afacere va avea aproape sigur nevoie de un contabil si un avocat. Desi poate fi usor sa urmariti castigurile atunci cand este vorba de impozitare, un contabil devine necesar. Avocatii sunt primordiali pentru orice chestiuni juridice…evident…:-)

6. Venituri neregulate. 

Spre deosebire de un job normal, zilnic cu program normal, orele de lucru ale unui fotograf de nunta si veniturile acestuia nu sunt unele regulate. Cele mai multe nunti se intampla sambata sau duminica, iar majoritatea sunt in timpul verii. Cate weekend-uri exista intr-un an si nu mai putin doar in perioada verii?

Cu exceptia cazului in care fotograful este foarte solicitat, este putin probabil ca vor avea o nunta rezervata in fiecare weekend al sezonului. Chiar daca au facut-o, ma indoiesc ca e suficient sa supravietuiasca pentru tot anul.

Veti gasi ca multi fotografi independenti se ocupa de alte discipline ale fotografiei. Lucrari corporative, sedinte foto individuale, etc. Veti vedea chiar si niste fotografi de nunta de top care fac asta. Dar aceste locuri de munca nu sunt regulate sau garantate.

7. Experienta. 

Majoritatea fotografilor de nunta nu au cumparat doar o camera foto si au decis: “Voi fotografia nunti!”

Fotografii profesionisti investesc foarte mult timp si bani in educatie. Aceasta include cursuri, seminarii predate de catre fotografi seniori consacrati, iar pretul unui acest tip de seminar oscileaza intre 250 – 500€, pe o durata de 2-3 zile, in afara de pretul transportului, cazarea si masa in orasul unde are loc seminarul.

Chiar si dupa ce au dobandit cunostiintele, ei isi petrec anii perfectionand abilitatile practice. Lucruri cum ar fi tehnicile de iluminare si diferite tipuri de posing-uri.

Rodica Ciprian103

Deci, de ce este fotografia de nunta costisitoare? 

Raspunsul este simplu: fotografii de nunta investesc foarte mult timp si bani dezvoltand abilitatile lor. Ei investesc in afacerea lor pentru a oferi un serviciu de calitate. Si fac acest lucru pentru ca sunt pasionati de fotografie si de nunta ta.

Ei se mandresc foarte mult cu munca lor. Cei mai multi vor merge mai departe si mai departe pentru a capta momente in modul cel mai artistic, creativ si mai semnificativ.

Avand in vedere toate acestea, puteti pune cu adevarat o valoare monetara asupra amintirilor? 

Majoritatea nou-venitilor sunt la fel de pasionati. Dar la ei pot lipsi experienta si cunostiintele necesare pentru a face fata presiunilor de fotografiere a unei nunti.

 • La ce trebuie sa aiba grija?
 • Sunt capabili sa anticipeze cand se vor intampla anumite momente?
 • Pot sa comunice cu invitatii de toate personalitatile diferite?
 • Stiu ei oare care din echipamentele lor sa le foloseasca in situatii diferite?
 • Dar cel mai important, vor sti oare cum sa capteze totul in cel mai bun mod de a reflecta starea de spirit a fiecarui moment?

Patricia Dani 101

Data viitoare cand primiti o oferta de pret si la prima vedere credeti ca este un pic prea mare, luati in considerare toate cele de mai sus, inainte de a lua o decizie. 

 • Adresati intrebari cheie fotografului si aflati mai multe despre el.
 • Verificati portofoliul fotografului.
 • Sunt fotografiile la standardele de care aveti nevoie?
 • Folosesc echipamente profesionale?
 • Cat de multa experienta au in a fotografia nunti si evenimente?
 • Sunt autorizati sa furnizeze servicii publicului? Sunt pasionati de nunta si de munca in general?

In cele din urma, este ziua ta de nunta si ar trebui sa alegi ceea ce crezi ca este potrivit pentru tine.

Amintiti-va, angajarea unui fotograf nu este o achizitie, este o investitie. La fel ca orice tip de investitie, obtineti ceea ce platiti!

Daca va luptati cu bugetul, incercati sa taiati din nou pe alte parti ale nuntii. Nu fotografia. Cand luna de miere se termina, fotografiile tale sunt tot ce ti-au ramas ca sa-ti amintesti de ziua ta speciala.

Am scris acest articol in speranta ca va va oferi o mai buna intelegere a motivului pentru fotografii de nunta care percep sumele pe care le percep pentru ceea ce fac. Sper ca va ajuta sa luati o decizie in cunostiinta de cauza cu privire la alegerea fotografului.

Ca sa inchei cu un citat reprezentativ temei alese:

“Nu este intelept sa platim prea mult, dar este mai rau sa platim prea putin. Cand platiti prea mult, pierdeti niste bani – asta este toata pierderea. Cand platiti prea putin, uneori pierdeti totul, deoarece lucrul pe care l-ati cumparat nu a fost capabil sa faca ce a fost cumparat sa faca” – John Ruskin

5 sfaturi simple care te invata cum sa pozezi pentru sedinta foto de nunta

5 sfaturi simple care te invata cum sa pozezi pentru sedinta foto de nunta

V-ati dedicat o semnificativa parte a bugetului vostru de nunta unui fotograf profesionist, asta insemnand ca, fara dubii, veti avea cele mai frumoase fotografii posibile. Cu toate ca fotograful dvs profesionist va depune tot efortul ca sa realizeze pentru dvs, familia dvs si invitatilor cele mai bune cadre pe tot parcursul evenimentului, totusi si din partea dvs trebuie sa vina un usor efort in a colabora si comunica cu fotograful pentru un rezultat cat mai bun. Deci, sunt cateva lucruri pe care le puteti face la sedinta foto, ca sa va asigurati ca fotografiile dvs de nunta vor arata asa cum va doriti.

Trebuie sa va cunoasteti unghiurile corpului care va avantajeaza cel mai mult. Toti avem parti ale corpului sau pozitii ale corpului care sunt sau nu prea sunt fotogenice in fotografie. De exemplu, toti trebuie sa profitam de partea “buna” a corpului nostru si sa scoatem in evidenta in fotografie mai mult acele parti. Sunt, de asemenea, cateva trucuri pe care le putem pune in practica la sedinta foto, ca de exemplu, privirea de profil catre dreapta sau stanga si ridicarea usoara a barbiei pentru efectul de lungire a gatului si reducerea barbiei duble. Sau, dimpotriva, puteti sa inclinati usor barbia in jos, pentru a reduce defectul unui nas mare. Asa ca, urmareste-ti eventual in oglinda, ca o repetitie inainte de nunta si invata partile bune ale corpului, pentru ca in final, tu esti cea care se cunoaste cel mai bine si astfel se va castiga mai mult timp la sedinta voastra de nunta, in favoarea unui numar mai mare de fotografii bine realizate.

Deschide ochii corespunzator si zambeste. Intalnim frecvent, la multe sedinte foto de nunta, ca miresele sa fie incordate si evita sa zambeasca sau zambesc fortat, cu gura inchisa, fara ca dantura sa se vada, ceea ce nu este deloc fotogenic in fotografie. Asa ca, sfatul nostru este sa zambiti si sa dezvaluiti din dantura, combinata cu o privire angelica.

Pozitia mainilor. Acesta este un aspect foarte important in fotografia de nunta, mai ales pentru mirese atunci cand vine vorba despre cum tinem buchetul in fotografie si mainile. Pe langa faptul ca daca veti tine mainile intinse drepte si incordate pe langa corp, veti parea ca le aveti mai lungi si mari decat sunt in realitate, dar va vor si erona tot aspectul corpului si implicit fotografia nu va fi buna. Deci, varianta corecta este sa tineti mainile natural pe langa corp sau sa creati un unghi placut intre brat si antebrat, iar in situatia buchetului, pozitionati-l undeva in dreptul taliei si lasati bratele sa se deplaseze usor de la solduri. In cazurile in care pozati fara buchet si mainile sunt libere, incercati totusi sa faceti ceva cu ele, ca de exemplu, duceti o mana in zona gatului sau a umarului, dar nu lipita de barbie.

Tineti capul drept. Fiti foarte atenti cum va tineti capul atunci cand intrati in biserica sau daca pasiti pe un culoar, gen pe covorul rosu. Emotiile ii fac pe unii oameni sa priveasca in jos si credeti-ma ca nu veti dori sa iesiti in fotografii cu privirea in pamant. Deci, privirea sus, trageti de umeri inapoi si pasiti ca o regina.

Fii increzatoare si relaxeaza-te. Increderea de sine, mai mult decat orice altceva, straluceste prin fotografii. Atunci cand aveti incredere in dvs, va relaxati natural si acest lucru se observa in fotografie. Ziua nuntii este una dintre cele mai importante zile din viata unei femei! Tine cont de asta si umple-ti sufletul de iubire si bucurie. Fericirea si increderea de sine se vor citi in ochii, zambetul si in atitudinea corpului tau. Cu alte cuvinte fii tu insuti, relaxeaza-te, distreaza-te si bucura-te ca esti mireasa!

Daca veti tine cont si veti combina aceste sfaturi in fotografia voastra de nunta, veti comunica si mai bine cu fotograful dvs, iar rezultatul nu va fi altul decat fotografii realmente uimitoare, cu care veti alcatui un album de nunta perfect combinat cu momente nepretuite.

De ce este important sa te pregatesti la hotel in ziua nuntii

De ce este important sa te pregatesti la hotel in ziua nuntii

In ultimul timp, tot mai multe mirese isi doresc fotografii profesionale artistice si in prima parte a zilei, si anume la detaliile pregatirilor miresei, intr-un cadru cat mai amplu si elegant, in care rochia de mireasa, accesoriile si portretele miresei sa fie cat mai bine puse in valoare.

Daca propriul camin nu va permite un spatiu generos si nu are un design interior pe masura, dar doriti genul acela de fotografii artistice intr-un decor “aerisit” si rafinat, atunci optiunea ideala este sa optati pentru o camera de hotel.

In aceste cazuri, echipa noastra va sugereaza inchirierea unei camere la un hotel de lux, iar in randurile ce urmeaza vom si argumenta de ce este ideal acest lucru, in cazul in care va doriti fotografii exceptionale:

 1. Decor elegant. Camerele de hotel sunt mult mai spatioase si decorate elegant si vor permite fotografului o amplitudine si varietate in a imortaliza cadre perfecte pentru toate detaliile.
 2. Lumina naturala. In prima parte a zilei, lumina naturala joaca un rol important in munca fotografului si a calitatii superioare a fotografiilor realizate, iar camerele de hotel ne ofera acea lumina naturala prin ferestrele mari si spatiul degajat. Atat la partea de machiaj, a accesoriilor, cat si la imbracatul mirilor, cadrele din hotel plus lumina naturala confera fotografii spectaculoase.
 3. Relaxarea mirilor. Atunci cand va pregatiti intr-o camera de hotel, veti fi mult mai relaxati si linistiti, nu exista acel dute-vino cu o multime de rude si prieteni prin preajma, cum se intampla de obicei acasa. In camera de hotel pot veni sa ajute doar domnisoarele si cavalerii de onoare, nasii, parintii mirelui si ai miresei.
 4. Bugetul alocat inchirierii unei camere de hotel este realmente mic, in comparatie cu beneficiile pe care le ofera.

Fiecare cuplu isi doreste sa aiba parte de o nunta perfecta, asa ca pentru a ajunge sa organizam o nunta ideala, trebuie sa avem grija si la detalii, pentru ca acele detalii de multe ori fac…diferenta!

Cum sa ne Imbracam la Sedinta Foto de Logodna

Cum sa ne Imbracam la Sedinta Foto de Logodna

Daca te-ai logodit recent, probabil ca ai inceput sa te gandesti la fotografiile de logodna. Esti constienta ce vei dori sa faci o sedinta foto profesionala, dar cum vei reusi sa realizezi cele mai bune fotografii posibile? Ei bine, aici nu este vorba doar despre fotograf si lumina, ci si despre  ce haine decidem sa purtam in acea zi. In acest articol, noi va dam cateva tipsuri despre ce haine sa purtati in ziua logodnei.

 • In primul rand, purtati ceva confortabil.

Daca genul de fotografii realizate standard nu prea va reprezinta, atunci sugestia noastra este sa alegeti o sedinta foto mai casual, naturala. Asa ca, imbraca una dintre rochiile tale favorite, in care te simti foarte natural la care poti asorta o pereche de pantofi sau chiar bocancii preferati si treci la pozat. Eu mereu recomand clientilor mei, sa poarte lucrurile in care se simt cel mai bine, cel mai relaxat. Nu purtati ceva ce nu va reprezinta, doar ca sa iesiti in fotografii “ca la carte”.

 • Asigurati-va ca va asortati unul cu celalalt.

Fotografiile de logodna se presupune ca sunt despre tine si partenerul tau si despre dragostea ce v-o purtati reciproc, iar aceste sentimente si emotii, dorim sa le surprindem si in fotografiile pe care le realizam. Nu trebuie sa aratati chiar la fel, dar asigurati-va ca tinutele voastre se asorteaza. Deci, indiferent daca optati pentru o tinuta foarte eleganta sau alegeti una casual, ambii parteneri trebuie sa respectati codul de imbracaminte desemnat si sa incercati sa va echilibrati unul pe celalalt. In fotografie niciodata nu deranjeaza culoarea, asa ca alegeti culori complemetare pentru un aspect unitar.

 • Concentrati-va pe caracteristicile dvs. preferate.

Daca crezi ca ai o parte a corpului pe care iti doresti sa o arati sau sa o pui in evidenta ( sau posibil partenerului tau sa ii placa acest lucru), nu te sfia sa o arat in fotografie. Esti constienta de faptul ca ai niste picioare suberbe? Atunci opteaza pentru o rochie mini, completand acest look cu o pereche de pantofi nude, bineinteles. Este spatele tau sexy? In acest caz, alege o rochie cu spatele gol, pentru a evidentia acest lucru. In concluzie, oricare ar fi caracteristica ta favorita, nu uita sa atentionezi fotograful sa te pozeze in acea postura, scotand astfel in evidenta calitatile tale exterioare.

 • Luati in considerare mediul inconjurator.

Eu personal ador sa fotografiez cuplurile in locurile preferate de ei sau care au un inteles aparte pentru ei. In general, ii intreb inainte de sedinta foto cam ce fel de cadre si atmosfera doresc in fotografii, pentru ca eu apoi sa ma gandesc la cele mai potrivite locatii. Asa ca atunci cand va decideti asupra unei locatii pentru fotografie, deasemenea, sa va ganditi si cum anume veti poza in acea locatie.
Vrei sa faci fotografii pe un camp? Trage pe tine o pereche de jeansi si un pulover oversized si vei arata perfect.
Vrei sa faci fotografii intr-un parc de distractii? Atunci ar fi bine sa inlocuiesti tocurile cui elegante in favoarea unor sneakersi draguti. Lasa hainele sa vorbeasca si sa fie in ton cu locatiile pe care le alegeti pentru fotografii!

 • Aratati cat mai bine

In afara de hainele pe care le alegeti sa le purtati la sedinta foto de logodna, un al doilea aspect important este si machiajul si parul. In multe cazuri, viitoarele mirese profita in ziua sedintei foto de logodna, de proba pe care o au inclusa in pretul pachetului la par si/sau make-up. Oricum, nu te extazia mai mult decat este cazul, si nu exagera. Fii sigura ca in finalul pregatirilor, vei fi tu, ca vei semana cu tine!
Restul tine de fotograf si de comunicarea voastra cu echipa foto, pentru a realiza fotografii de exceptie!
Deci, care va fi tinuta aleasa de voi in ziua logodnei? 🙂