0722423125 contact@mcfoto.ro

Fotograf Nunta Ieftin

Sa angajezi un fotograf nunta ieftin?

Sunt sigur ca ati observat ca am vorbit intr-un articol anterior despre importanta fotografiei de calitate. Ei bine, unul dintre motivele majore pentru acest lucru este pentru ca, multe foste mirese regreta calitatea serviciilor foto si pe care sper sa o impiedic sa faca si alte mirese.

Faptul este ca multe mirese, atunci cand isi planifica nunta si isi aleg fotograful de nunta nu au nici o idee despre ce le asteapta dupa. Nu stiu la ce sa se astepte, la costuri, la calitate vs cantitate. Singurele resurse pe care le folosesc sunt site-uri, cunostinte, retele sociale, etc. Cand au folosit recomandările ale acestor surse nu au avut pe nimeni să le spună ce preturi „normale” erau pentru un fotograf bun. Pentru a face o scurta poveste, acesta este unul dintre motivele pentru care am propus sa furnizez informatii realiste viitoarelor mirese despre fotografia de nunta.

Vezi si: De ce fotografia de nunta este atat de scumpa?

Cost si asteptari

Multe mirese nu au nici o idee despre fotografia de calitate. Potrivit sondajului meu, va puteti astepta la preturi incepand cu 700-800 euro pentru fotografie de calitate. Acest lucru va varia în functie de experienta si pregatirea fiecarui fotograf.

Acordati atentie calitatii

Cu siguranta vrei sa stii mai multe despre ce să cauti atunci cand vorbim de calitate. Poate fi destul de dificil sa se compare doar pe baza pretului, deoarece de multe ori structurile de pret ale fotografilor sunt diferite – sa nu mai vorbim ca experienta si calitatea lor vor fi si ele diferite! Asadar, va recomand sa acordati mai multa atentie calitatii decat costului!

Nu este doar o lucrare de o zi

Retineti că fotografii nu fac doar fotografii timp de 18 ore in ziua nuntii. Ei trebuie sa editeze fotografiile profesional (care pot dura si 30 de ore), sa proiecteze albumul, sa raspunda la e-mailuri si apeluri telefonice si sa indeplineasca toate celelalte indatoriri administrative pe care le implică o afacere. Sigur, este usor să spunem ca un fotograf face sute de euro pentru o zi de lucru, dar toata munca facuta inainte si după nunta se termină fiind necesare mult mai multe zile.

Si nu uitati: angajarea unui fotograf nu este o achizitie, este o investitie. La fel ca orice tip de investitie, obtineti ceea ce platiti!

Nu vreau ca altcineva sa experimenteze acest regret si acesta este unul din motivele pentru care scriu acest articol. Vreau sa ajut pe toata lumea sa aiba cele mai bune amintiri posibile si cred că informarea este cheia pentru asta!