Fotografie Botez Mihai Cirstea

Botezul este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata unui cuplu de parinti. Pentru a surprinde cele mai importante momente de la botezul celui mic, cat si de la petrecere va recomandam sa apelati la serviciile unui fotograf botez profesionist.

In calitate de fotograf profesionist de botez, voi fi alaturi de dumneavoastra pentru a capta emotiile importante, cele mai bune momente de la biserica, zambetele si privirile ascunse de la petrecere. Sunt fericit si recunoscator cand discut cu oameni care apreciaza rezultatul muncii mele. Pentru un fotograf de botez nu exista satisfactie mai insemnata ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor ce au vazut fotografiile de botez cu care vor ramane toata viata.

Va recomandam serviciile noastre, deoarece noi folosim echipament foto profesional si dispunem de o experienta bogata in acest domeniu, avand de sute de evenimente de-a lungul timpului. De asemenea, dupa botez fiecare fotografie va fi editata cu mare atentie in programele noastre de editare foto.

Aveti posibilitatea de a vedea imediat dupa eveniment toate fotografiile si de a alege inclusiv un format mai mare pentru anumite fotografii care va plac mai mult. Noi va stam la dispozitie pentru orice idee sau sugestie doriti sa faceti.

Pe parcursul intregului eveniment, fotograful Mihai Cirstea cat si asistenta lui vor sta la dispozitia dumneavoastra.

Va invit sa priviti fotografiile disponibile in sectiunea portofoliu si va astept sa ma contactati daca doriti sa va fiu fotograf de botez si sa surprind expresiile, sentimentele si emotiile evenimentului minunat ce urmeaza sa se petreaca in viata familiei dumneavoastra.

Fotografiile de la botez sunt realizate cu echipamente foto profesionale Nikon, Godox, Sigma, lumini de studio si obiective foto premium. Transportul este gratuit pe raza municipiului Bucuresti si imprejurimi.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pentru a discuta totul despre ziua evenimentului.